lauantai 7. heinäkuuta 2018

Totuus Välimeren pelastettavista turvapaikanhakijoista

YLE oli tehnyt erittäin mielenkiintoinen uutisen liittyen Välimeren turvapaikanhakijakriisiin. YLE: Yksikään pelastuslaiva ei ole liikkeellä Välimerellä – Järjestöt: "Varaudumme satoihin tai tuhansiin kuolonuhreihin"
Uutisesta paljastuu monia mielenkiintoisia seikkoja liittyen Välimeren kautta kulkeviin turvapaikanhakijoihin.

"Avustusjärjestöt hoitavat kuitenkin noin 40 prosenttia pelastustöistä. Ne keskittyvät meripelastuksiin pahimmilla haaksirikkoalueilla Libyan rannikon edustalla."

Euroopan Unioni on määritellyt vuoden 2014-2016-välillä, mistä kohdasta turvapaikanhakijoita on pelastettu Välimereltä. Kuva löytyy täältä.

Kuva 1: Mistä turvapaikanhakijoita on pelastettu Välimereltä.

Kuten kuvasta voidaan päätellä, niin vuonna 2014 salakuljettajien laivat yrittivät ylittää koko Välimeren ja pelastukset tehtiin lähempänä Italian rannikkoa. Vuonna 2015 pelastuksia tehtiin entistä lähempänä Libyan rannikkoa ja vuonna 2016 avustuslaivat kävivät hakemassa turvapaikanhakijoita Libyan rannikolta Eurooppaan.

Avustusjärjestöt ovat siis alkaneet toimimaan turvapaikanhakijoiden meritaksipalveluna ylitse Välimeren. Laivat käyvät joko Libyan aluvesien sisältä tai tarkasti ottaen niiden ulkopuolelta turvapaikanhakijoita, joita rahdataan Eurooppaan.

Euroopassa on kuitenkin alettu heräämään pikkuhiljaa toimintaan, koska puhutaan kymmenistä miljoonista turvapaikanhakijoista, jotka tulevat koko ajan samaa kautta Eurooppaan.

Suomen Uutiset on julkaissut myös vuonna 2017 mielenkiintoisen uutisen: Suomen Uutiset: Välimerellä ei yhtään hukkunutta kolmeen viikkoon – meritaksipalvelun rajoittaminen säästi ihmishenkiä heti. Toisin sanoen hukkuneita ei ollut ollenkaan, kun avustuslaivojen toimintaa rajoitettiin.

"Tiukentunut tilanne on johtanut myös joidenkin pelastuslaivojen toiminnan lopettamiseen kokonaan.
– Siirtolaisten palauttaminen Libyaan ei ole meille vaihtoehto. Emme halua muuttua osaksi toimintaa, jossa pelastettujen turvallisuutta maihinnousun jälkeen ei voida taata. Siksi lopetamme kaikki pelastustyömme Välimerellä, Moas-järjestö ilmoitti."

Turvapaikanhakijoiden pelastaminen on sopivaa ainoastaan, jos heidät tuodaan samalla Eurooppaan. Toisin sanoen koko pelastusoperaatioiden tarkoitus on tuoda turvapaikanhakijat Välimeren ylitse Eurooppaan. Lisäksi heidät tuodaan toiselta puolelta rannikkoa sinne. On siis täysin johdonmukaista väittää, että salakuljettajat ja pelastuslaivojen kapteenit toimivat jonkinlaisessa yhteistyössä toistensa kanssa.


Mitkä tahot rahoittavat toimintaa?


 Vuonna 2017 on julkaistu tälläinen artikkeli: NGO Fleet Bussing Migrants Into The EU Has Ties To George Soros, Hillary Clinton Donors

"The NGOs tied to boats involved in the operation were Migrant Offshore Aid Station (MOAS), Jugend Rettet, Stichting Bootvluchting, Médecins Sans Frontières, Save the Children, Proactiva Open Arms, Sea-Watch.org, Sea-Eye and Life Boat.
II. Several Organizations Operating Ships In The Fleet Have Ties To George Soros, Hillary Clinton Donors
Information uncovered in an investigation by Disobedient Media has revealed that several of the NGO groups involved with the migrant fleet have received funds from George Soros aligned organizations or financial backers of Hillary Clinton."

Yläpuolella on mainittu kaikki avustusjärjestöt. Toiminnan rahoittajiksi löytyy monimiljonääri George Sorosin johtama Open Society Foundation ja jäljet viittaavat myös Hillary Clintonin tukijoihin.

George Sorosin nimi tulee esiin yhä useammin nykyisin. Hänen johtamansa järjestö on merkittävässä roolissa ollut rahoittamassa monia maahanmuuttajiin ja laittomaan maahanmuuttoon liittyviä operaatioita Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Pitää muistaa koko turvapaikanhakijakriisin olevan seurausta Yhdysvaltojen, Israelin, Saudi-Arabian ja vastaavien valtioiden sotatoimista Syyriassa, Irakissa, Afganistanissa jne. Turvapaikanhakijoiden ohjaaminen länsimaihin on myös täysin tietoista toimintaa, jota johtavat taustalla toimivat monimiljonäärit.

Miksi Euroopan Unioni ei tee asialle mitään?


Tämä on kaikista mielenkiintoisin huomio eli kymmenet miljoonat turvapaikanhakijat ylittävät Välimeren avustusjärjestöjen luomalla meritaksipalvelulla ja EU on ollut täysin haluton ja kykenemätön tekemään asialle mitään. Vastuun ovatkin ottaneet paikalliset poliitikot Euroopassa, jotka ovat alkaneet huomata mistä tilanteessa on kyse ja estämään laivojen liikennöintiä ja sulkemaan rajoja. Samaan aikaan Euroopan Unionissa on pyritty luomaan sanktioita näille maille.

Tässä yhteydessä olisi hyvä palauttaa mieliin, miten voimakkaasti Suomessa reagoitiin muutamaan Venäjältä tulleeseen syyrialaispakolaiseen, mutta samaan aikaan mitään huomiota eivät herättäneet yli 30.000 Ruotsista tullutta turvapaikanhakijaa. HS: Soini väläyttää Venäjän rajan sulkemista turvapaikan­hakijoiden patoamiseksi

Voidaankin ajatella kuinka Euroopan Unionissa tietoisesti halutaan tuoda monimiljonäärien tukemien avustusjärjestöjen avulla miljoonittain turvapaikanhakijoita ja pakolaisia Eurooppaan. Tätä kehitys halutaan selkeästi myös tukea Euroopan Unionin kautta.

Kyse ei ole siis mistään satunnaisista pelastusoperaatioista Välimerellä, vaan tietoisesta toiminnasta monikulttuurisuuden ja laittoman ihmissalakuljetuksen eteen, että Euroopan väestö muuttuisi toivotunlaiseksi. Mitä enemmän Euroopassa on monikulttuurisuutta, niin sitä helpommin EU:n katsotaan saavan lisää valtaa pidemmällä aikavälillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti