torstai 7. kesäkuuta 2018

Handmaid's Tale -sarja suom. Orjattaresi kertoo islamistisesta valtiosta

Viime aikoina on puhuttu The Handsmaid's Tale tai suomeksi Orjattaresi -sarjasta, joka kertoo naisten alistamisesta kristittyjen harjoittamalle uskontokultille. Lähinnä sarjasta puhuminen tapahtuu samasta syystä kuin Star Warsin The Last Jedistä puhuminen eli ne voidaan tulkita olevan feministisen todellisuuden mukaisia. Feministisessä todellisuudessa värilliset yleensä miehet, mutta usein näennäisesti naisetkin yhdessä valkoisten naisten johtamina hyökkäävät valkoista miestä vastaan keinolla millä tahansa. Kumpikin ohjelma on tietysti fiktiota, mutta Orjattaresi -sarjassa voidaan helposti huomata viitteitä erääseen länsimaissa yleistyneeseen uskontokulttiin, jossa toimivat täysin samat periaatteet

YLE:n arvostelujuttu sarjasta: "YLE: Kammottaako Handmaid's Tale -sarjan naiset synnytyskoneiksi alistanut maailma? Se johtuu siitä, että sarjan tapahtumat kuvaavat myös nykytodellisuutta"
on suorastaan karmivaa luettavaa. Tämä johtuu paljolti siitä samasta idioottimaisuuksiin taipuvasta selityspuppugeneraattorista, jonka puhuja laittaa päälle, kun he pyrkivät selittämään asiat omaan maailmankuvaansa nojaten. Siinä missä todelliset faktat ja esimerkit sivuutetaan sujuvasti, niin niiden sijaan otetaan olkinukkeja, joiden perusteella yritetään selittää asiat parhain päin.

"""Kun seksistisiä kommentteja laukoneesta Trumpista sitten tuli presidentti, Yhdysvalloissa moni ajatteli sarjan kuvaavan sitä, mitä voisi tapahtua, jos koko maan johto päättäisi alistaa naiset."""

Todellisuudessa Trump ei missään vaiheessa ollut alistamassa naisia millään tavalla. Hänen seksistiset kommenttinsa olivat Trumpin omia kommentteja. Trump ei ollut millään tavalla huonontamassa naisten asemaa tai ottamassa siihen kantaa.

Islamistinen maailma kuvaa paremmin sarjaa

 

Oikeasti kyseinen sarja kuvaa loistavasti nykyistä ääri-islamistista maailmaa, jossa naisilla ei ole minkäänlaisia oikeuksia. Naiset eivät saa monessa maassa pukeutua millään tavalla vapaasti tai esittäytyä julkisilla paikoilla, tehdä töitä tai edes urheilla. Julkista liikkumista valvotaan ja pahimmillaan voi joutua kivitetyksi pikkusyistä. Sama ilmiö naisten heikosta asemasta islamismin varjossa näkyy länsimaissakin, kun ei oikein yhdessäkään maahanmuuttajien tekemässä pizzeria&kebab-ravintolassa näy naisia työntekijöinä.

YLE:ssä ei tietysti uskalleta sanoa tälläisiä tosiasioita ääneen, vaan sen sijaan keksitään olkinukkeja ns. "naisvihamielisista ryhmistä" ja "Trumpin puheista", joilla ei ole mitään todellista tekemistä naisen aseman huonontamisen kanssa.

Naisen asema on huonontunut länsimaissa maahanmuuton seurauksena

 

Naisten asema on kuitenkin länsimaissa huonontunut merkittävästi islamististen raiskausjengien takia, joista näkyvimmät esimerkit ovat Iso-Britanniasta. Tuhansittain lapsia on raiskattu näiden jengien toimesta ja viimeksi pidätettiin oikeustalon ulkopuolella asioista raportoinut aktivisti Tommy Robinson. Viranomaiset olivat salanneet tapauksia mm. rasismisyytösten pelossa ja eivät olleet uskaltaneet tehdä niille mitään. Tämän takia jengit saivat jatkaa lasten raiskaamista vuosikymmenen ajan. Sama ilmiö raiskausongelmista on näkynyt myös Suomessa asti, kun lukuisia turvapaikanhakijoita on joutunut kiinni raiskauksista mm. paljon uutisoitu 10-vuotiaan tytön raiskaus tai Kempeleellä sattunut alaikäisen tytön raiskaus. Monet naiset ovatkin tietoisesti alkaneet varoa liikkumistaan pelätessään raiskausjengejä.

Muita YLE:n jutun olkinukkeja

 

"""Kärjistettynä tässä voi nähdä kaikuja Euroopassa leviävien naisvastaisten ääriliikkeiden sekä naisvihamielisten verkkosivustojen tavoitemaailmasta."""
"""Toisaalta sarjan tapahtumissa voi nähdä yhtäläisyyksiä natsi-Saksan syntyyn. Saksassa ilmapiiri juutalaisia kohtaan muuttui yhä vihamielisemmäksi, kunnes heidän oikeutensa vietiin äärimmäisellä tavalla ja nopeasti."""
"""– Dystopiasta tekee niin pelottavan se, että ihmiset eivät huomaa yhteiskunnan muuttumista ennen kuin on liian myöhäistä."""

Todellisuudessa YLE:ssäkin tiedetään, ettei aihe liity millään tavalla mihinkään natseihin. Se on vain sopiva tekosyy, kun ei uskalleta asioista puhua sellaisina kuin ne ovat. Islamistinen maailmankuva on täysin 1:1 sopiva vastine Orjattaresi -sarjan maailmankuvalle.

Muitakin esimerkkejä saadaan nostettua esiin:

"""1. Abortti on rikos"""

Abortinvastaisuus ei ole rikos missään länsimaissa. Ainoastaan islamistisissa maissa se on rikos.

"""2. Terrorismin pelko on syy polkea ihmisoikeuksia"
"Ihmisten oikeuksia on rajattu väkivaltaisesti terrorismiin vedoten samoilla keinoin esimerkiksi lukuisissa Lähi-idän maissa Syyriasta Egyptiin. """

Huvittavasti YLE:ssä otetaan esimerkiksi Syyria. Syyria on kuitenkin ollut merkittävässä asemassa valtiona taistelemassa oikeita terroristeja mm. ISIS:ä vastaan.

Terrorismin pelon takia on alettu ottamaan kansalaisilta oikeuksia kritisoida ilmiötä. Tälläinen lakipykälä on mm. "Kiihottaminen kansanryhmää vastaan". Käytännössä oikeiden faktojenkaan sanominen on kiellettyä, jos sen voidaan kokevan loukkaavan millään tavalla vähemmistöjä.

Tavallaan YLE:n väite "Terrorismin pelko on syy polkea ihmisoikeuksia" on tottakin, koska kohteeksi joutuvat varsinkin tavalliset kansalaiset, jotka eivät pidä poliitikkojen luomasta maan kehityksestä. Länsimaissa terroristi-iskut ovat hyvin harvinaisia, mutta viime aikoina on islamistinen terrorismi lisääntynyt merkittävästi Euroopassa.

""""3. Raiskaus on uhrin syy"""
"""Yksi lakimuutoksen syistä on, että tavallisimmin raiskaaja on ennestään tuttu. Puskasta kimppuun hyppäävä tuntematon raiskaaja on paljon harvinaisempi.""""

Islamistisessa maailmassa raiskaus on aina uhrin syy. Pahimmillaan voi myös syyllistyä aviorikokseen ja kivitykseen.

Idioottimaisuudessaan mukaan on otettu vaatimus "suostumuksesta". Ruotsi on surullisen kuuluisa tapaus raiskauksista ja joukkoraiskauksista, jotka ovat joillakin alueilla arkipäivää.

Kyseinen "raiskaaja on tuttu"-virke johtuu paljolti siitä, että erilaisten epäselvien rikosuhritutkimusten perusteella on saatu näennäisesti tietoa kuin raiskauksia tapahtuisi enemmän kuin niistä ilmoitetaan. Käytännössä tarinat voivat olla täysin keksittyjä, mutta monesti tällä tavalla perustellaan miksi niihin oikeisiin poliisille ja rikoksiin kirjattuihin raiskaustilastoihin ei voitaisi luottaa, joissa nousee mm. maahanmuuttajat erittäin merkittävänä ryhmänä esiin. Riski Suomessakin on 10-20-kertainen verrattuna kantasuomalaiseen. Ei ole sen takia ihme, että tämä sama tilanne näkyy lähes joka toisessa raiskausuutisessa.

"""4. Nainen on myyntituote"""

Naisten kysyntä on tietenkin korkeampi seksuaalisen arvon takia. Mutta naisen asema länsimaissa on erinomainen. Suurin ongelma koskeekin niitä maita, joissa tasa-arvon tilanne on täysin päinvastainen tai sen lisäksi naiset elävät köyhyydessä.

Mistä YLE:n juttu oikeasti kertoo?


Kun asioista ei voida puhua niiden oikeilla nimillä, niin ne luodaan omaan maailmankuvaan sopiviksi. Yle olisi hyvin voinut kertoa islamistisen maailman kuvaavan tapahtumia täysin yhdenmukaisesti, mutta sellaisista asioista ei tietenkään saa puhua, eikä se sopinut toimittajan maailmankuvaan. Esimerkeiksi sopivat ainoastaan länsimaista poimitut vastineet, jotka voidaan näennäisesti liittää aiheeseen. Todellisuudella niillä ei ole tietenkään mitään tekemistä naisen aseman huonontamisen kannalta länsimaisessa yhteiskunnassa toisin kuin maahanmuutolla, joka vaikuttaa suoraan naisten yleiseen turvallisuuteen. Sen lisäksi naisten asema voi hyvinkin heikentyä alueellisesti, koska luodaan rinnakkaisyhteiskuntia, joissa pätevät omat lait mm. sharialaki. Pahimmillaan länsimaat alkavat tukemaan kyseisten kulttuurien sairaita tapoja, kuten Ruotsissa maan hallituksen johdosta julkaistu opus: Suomen Uutiset: Tietoa sinulle, joka olet naimisissa lapsen kanssa – Ruotsin sosiaalihallituksen uskomaton opaskirjanen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti